A-sosNews

Κοινωνία"

Μια ανάσα από τον... Παράδεισο! Αεροπλάνο στα δέκα μέτρα από τους λουόμενους! (βίντεο)


Μοναδική εμπειρία για τους τουρίστες, η παραλία που βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Αγίου Μαρτίνου στις Ολλανδικές Αντίλλες!

Αν σας αρέσει ο τρόμος και σας ευχαριστεί να σας... ξύνει το κεφάλι ένα τεράστιο αεροπλάνο δεν έχετε από το να πάτε διακοπές στις Ολλανδικές Αντίλλες!

Εκεί στο αεροδρόμιο Princess Juliana Airport, (έχει το όνομα της βασίλισσας της Ολλανδίας Τζουλιάνα) του Αγίου Μαρτίνου οι χώροι είναι τόσο περιορισμένοι που τα αεροπλάνα για να προσγειωθούν, ξύνουν σχεδόν τα κεφάλια των λουόμενων στις χρυσαφένιες παραλίες που είναι δίπλα στο αεροδρόμιο!

Και μπορεί αυτοί που βρίσκονται μέσα στο αεροσκάφος να μη κινδυνεύουν ιδιαίτερα, όμως οι παραθεριστές που αψηφούν τον κίνδυνο βρίσκονται μόλις δέκα μέτρα από κάτω!  Αυτό είναι και το ύψος με το οποίο προσεγγίζουν τον αεροδιάδρομο τα αεροσκάφη κι ο οποίος ξεκινάει ελάχιστα μέτρα από μια δημοφιλή παραλία του νησιού! Μια παραλία που ονομάζεται "Παράδεισος".

Ειδικές πινακίδες επισημαίνουν στους ανυποψίαστους πως το ωστικό κύμα από τις τουρμπίνες των αεροσκαφών μπορεί να τους παρασύρει, με δύναμη μεγαλύτερη από... κυκλώνα, αλλά όσο και να τους το λένε εκείνοι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν το μοναδικό και μαζί τρομακτικό θέαμα! 

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...