A-sosNews

Κοινωνία"

Η κυρία Ιωάννα που έμαθε τους Αμερικάνους της Ν. Υόρκης να τρώνε κάθε πρωί σπανακόπιτα και ομελέτα!(Βίντεο)


Από τα χωράφια της Ελλάδας στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ και το αμερικανικό όνειρο!

Είναι γνωστό ότι όπου βρεθεί ο Ελληνας μεγαλουργεί σε οποιοδήποτε επίπεδο! Ετσι και η κυρία Ιωάννα Δέσπα που μπορεί να μπήκε στα 70 χρόνια της ζωής της, αλλά μπορεί να είναι περήφανη για όσα έχει καταφέρει στη ζωή της, αφού έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με παιδιά και εγγόνια.

Η καντίνα Mama Jo's Breakfast Cart πριν 40 χρόνια εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης και σήμερα είναι η πιο διάσημη καντίνα, με ουρές να σχηματίζονται για να φάνε πρωινό και να πιούνε τον πιο ωραίο καφέ της πόλης.

Η κυρία Ιωάννα άφησε τα χωράφια και όταν αποφάσισαν οικογενειακώς να μετακομίσουν στην Αμερική για ένα καλύτερο αύριο, άρπαξε την ευκαιρία και έζησε το δικό της Αmerican Dream. Η καντίνα ήταν ένας δύσκολος χώρος για γυναίκα όμως η επιμονή της και το θάρρος της ανταμείφθηκαν όταν είδε ότι από κάθε γωνιά της πόλης έρχονταν αποκλειστικά για τα μοναδικά πρωινά της Ιωάννας.

Γνώρισαν την γεύση της σπανακόπιτας, ενώ κατάλαβαν ποια είναι η αληθινή ομελέτα και ο πραγματικός καφές! Φραπέ, καπουτσίνο, φρεντοτσίνο, ελληνικός, τα πάντα.

Η καντίνα της κυρίας Ιωάννας έγραψε τη δική της ιστορία μαζί με τους φανατικούς πελάτες της Νέας Υόρκης. Χαρακτηριστικό και το βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...