A-sosNews

Κοινωνία"

Τι σημαίνει το γράμμα "Ζ" σε ρωσικά άρματα που μπήκαν στην Ουκρανία! (βίντεο)


Οργιάζουν οι αμέτρητες θεωρίες για τον συμβολισμό του που φτάνουν μέχρι τον πρόεδρο Ζελένσκι! 


Αίσθηση προκαλεί το γράμμα «Ζ» που έχει αποτυπωθεί πάνω στα ρωσικά άρματα μάχης που κινούνται στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα.

Το γράμμα που είναι ζωγραφισμένο μέσα σε ένα λευκό τετράγωνο έχει κάνει αρκετούς να προσπαθούν εντοπιστούν τη σημασία του. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο σε σχέση με αυτό παρά μόνο εικασίες.

Το μυστήριο

Στρατιωτική πηγή από το Κίεβο δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι το γράμμα «Z» «υποδηλώνει ότι οι τελικές προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί. Είναι ζωτικής σημασίας να μπορεί να διακριθεί οποιαδήποτε δύναμη επίθεσης, ιδιαίτερα από αέρος όπου οι ρωσικές δυνάμεις θα έχουν τον πλήρη έλεγχο. Οι Ουκρανοί έχουν παρόμοια άρματα και οχήματα και θα θέλουν να μειώσουν τον κίνδυνο φιλικών πυρών».

Διπλωματικές πηγές στο Κίεβο δήλωσαν επίσης στη Sun ότι είναι πλέον «ευρέως κατανοητό» ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ήδη αποφασίσει να εξαπολύσει μια αιματηρή και καταστροφική εισβολή.

Άλλη θεωρία, που φέρεται να προέρχεται από «μισθοφόρους» της ομάδας Wagner - μιας ρωσικής παραστρατιωτικής οργάνωσης της οποίας τα μέλη φέρονται να έχουν συμμετάσχει σε πολλές συγκρούσεις - υποδηλώνει πως το «Ζ» σημαίνει Ζελένσκι - μια αναφορά στον Ουκρανό πρόεδρο.

ΠΗΓΗ: ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...