A-sosNews

Κοινωνία"

Μπήκε στο αυτοκίνητο και βρήκε ένα γυμνό άνδρα στο πορτμπαγκαζ!

Ηταν εκεί για τρεις μέρες και της είπε ότι ήταν ο γιος του... πάπα

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει διάφορα ευτράπελα με ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, όμως σαν και αυτό που έζησε μία γυναίκα από τον Καναδά και το ανέβασε στο TikTok, δεν υπάρχει...

Η Bethany Coker λοιπόν πριν από λίγες ημέρες, πρόσεξε πως το όχημά της ήταν γεμάτο σκόνη, παρά το γεγονός οτι το είχε αφήσει σχετικά καθαρό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ανέβασε, ήταν λες και κάποιος είχε πέσει στις λάσπες και μετά είχε πάει να καθίσει στην θέση του συνοδηγού. Κάτι που της προξένησε μεγάλη εντύπωση και εκνευρισμό.

Αφού το καθάρισε, συνέχισε την μέρα, όμως δύο 24ωρα αργότερα ήρθε η μεγάλη έκπληξη.

Μπαίνοντας λοιπόν στο αυτοκίνητό της, αυτή την φορά δεν παρατήρησε κάποιος λεκέδες, αλλά έναν άνθρωπο να είναι στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, γυμνός.

«Γιατί είσαι στο αυτοκίνητό μου και γιατί είσαι γυμνός; Πως μπήκες μέσα;», ακούγεται να λέει η Bethany, με τον τύπο να απαντά πως είναι ο γιος του Πάπα.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αμέσως κάλεσε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και έβγαλε τον συγκεκριμένο τύπο από εκεί, ο οποίος αποδείχθηκε οτι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...