A-sosNews

Κοινωνία"

Jetson One: Ξεπούλησε η πρώτη ιπτάμενη μηχανή! (Βίντεο)


Μια εταιρεία τεχνολογίας κατασκεύασε μια ιπτάμενη μηχανή, η οποία θα αρχίσει να πωλείται αυτή τη χρονιά. Η Jetson, μια σουηδο-πολωνική εταιρεία τεχνολογίας, έχει κατασκευάσει μια σειρά από ιπτάμενα οχήματα. Η εταιρεία σχεδίασε μια μονοθέσια ιπτάμενη μηχανή, η οποία θα είναι η πρώτη που θα διατίθεται προς πώληση σε όλο τον κόσμο, με την τιμή της να κυμαίνεται στις 81.000 ευρώ. Η ιπτάμενη μηχανή ονομάζεται Jetson One, είναι πλήρως ηλεκτρική και δεν χρειάζεται καν άδεια πιλότου για να την πιλοτάρεις. Η κυκλοφορία της ανακοινώθηκε από το Οκτώβριο του 2021 κι έκτοτε άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται να αγοράσουν μια τέτοια ιπτάμενη μοτοσικλέτα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ιπτάμενη μοτοσικλέτα δεν χρειάζεται αεροδιάδρομο για να απογειωθεί ή να προσγειωθεί, ενώ διαθέτει αυτόματες λειτουργίες που εγγυώνται ότι θα έχεις πάντα την τέλεια προσεδάφιση.

Η πρώτη παρτίδα έχει ήδη ξεπουλήσει και η εταιρεία δέχεται παραγγελίες για τις ιπτάμενες μηχανές που θα αρχίσουν να διατίθενται το 2023.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...