A-sosNews

Κοινωνία"

ΜΠΑΡΑΖ ΣΕΙΣΜΩΝ! 5,2 στα ΚΥΘΗΡΑ, 4,9 στην ΚΥΠΡΟ, 3,5 στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

 


Ο Εγκέλαδος επιμένει να ταρακουνάει περιοχές και να προκαλεί ανησυχία στους κατοίκους!

Ανησυχία από τις συνεχείς σεισμικές δονήσεις σε όλη την χώρα και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Ετσι μετά τα προχθεσινά κουνήματα σε Κιλκίς και Σέρρες, ακολούθησαν σε ελάχιστες ώρες σεισμικές δονήσεις: Συγκεκριμένα είχαμε 3,5 Ρίχτερ στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Καλαμάτας με εστιακό βάθος 16,8 χιλιόμετρα.

Είχαμε σεισμό 5,2 Ρίχτερ στα Κύθηρα λίγο πριν από τις 05:00. Ο σεισμός έγινε στο θαλάσσιο χώρο 41 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Κυθήρων σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Είχαμε επίσης 4,9 Ρίχτερ στην Κύπρο που έγινε αισθητός σε όλο το νησί. Σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Μεγαλόνησο σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο με το επίκεντρο να εντοπίζεται 22 χλμ  από την Πάφο. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 60 χλμ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία όμως έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...