A-sosNews

Κοινωνία"

Το καυτό φιλί της Βανδή στον Μπισμπίκη και το τραγούδι που του αφιέρωσε! (βίντεο και φωτογραφίες)




Ο Μπισμπίκης στη Θεσσαλονίκη για χάρη της αγαπημένης του Δέσποινας


Ταξίδι express στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 28/5 ο Βασίλης Μπισμπίκης για τα… μάτια της αγαπημένης του, Δέσποινας Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίζεται αυτό το διάστημα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή.

Λίγες εβδομάδες, λοιπόν, μετά την πρεμιέρα της και σε ένα διάλειμμα από τις θεατρικές του υποχρεώσεις, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε και πάλι για λίγο στο πλευρό της, προκειμένου να της δείξει έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή του.

Μάλιστα, τα ξημερώματα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο στιγμιότυπα που την απεικονίζουν στη σκηνή να τραγουδάει (φωτό κάτω).



Ο Βασίλης είχε δηλώσει για τη Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή του στο Down Town: «Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της».


Η αφιέρωση και το τρυφερό φιλί στο στόμα

Ο ιστότοπος mynews εξασφάλισε βίντεο από την αφιέρωση που έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη. Όπως θα ακούσετε, του τραγούδησε το κομμάτι “Γυρισμός” και στο τέλος οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, με το κοινό να τους χειροκροτάει…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...