A-sosNews

Κοινωνία"

18χρονος βίασε 14χρονη και έστειλε το βίντεο του βιασμού σε φίλο του!


Η 14χρονη γνώρισε τον 18χρονο στα social media και πήγε σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, όπου τη βίασε και βιντεοσκόπησε τον βιασμό, για να τον στείλει σε φίλο του.

Την απόλυτη φρίκη έζησε μια 14χρονη κοπέλα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης στα χέρια ενός 18χρονου, που αφού πρώτα τη βίασε στη συνέχεια έστειλε το βίντεο από τον βιασμό σε φίλο του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης κοπέλας στην Αστυνομία, η 14χρονη ανέφερε ότι γνώρισε τον νεαρό στα social media κι αφού συναντήθηκαν αρχικά στην οικία του στη συνέχεια τη βίασε, ενώ παράλληλα, βιντεοσκοπούσε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια απέστειλε το βίντεο σε φιλικό του πρόσωπο.

Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Η πλήρης ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού, καθώς σύμφωνα με καταγγελία νεαρής ημεδαπής τέλη Μαΐου του 2022 μετά από συνάντηση στην οικία του προέβη, χωρίς τη θέληση της, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ενώ βιντεοσκόπησε και μέρος αυτών με το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο στη συνέχεια απέστειλε σε φιλικό του πρόσωπο .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...