A-sosNews

Κοινωνία"

Τα... κιλά της Μπάρκα, "έφαγαν" την Λατινοπούλου από τη Ν.Δ.!


 Τέλος η πολιτεύτρια από τους καταλόγους του κόμματος, μετά τα όσα σχολίασε για την παρουσιάστρια και την εμφάνισή της στην παραλία! Δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής

Εκτός ΝΔ τέθηκε η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου, έπειτα από τα σχόλια που έκανε για το σώμα της Δανάης Μπάρκα.

Εκτός κόμματος έθεσε την Αφροδίτη Λατινοπούλου η Νέα Δημοκρατία, μετά και τα χυδαία και προκλητικά σχόλια που έκανε κατά της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα για το σώμα της.

Η πολιτευτής της ΝΔ, έβαλε στο στόχαστρο την παρουσιάστρια της εκπομπής "Πάμε Δανάη", αποκαλώντας την "λάθος πρότυπο" αναδημοσιεύοντας άρθρο που αναφερόταν σε εμφάνιση της παρουσιάστριας στην παραλία και σχολιάζοντας ότι δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

Το πρωί της Πέμπτης, η Δανάη Μπάρκα απάντησε στη Λατινοπούλου ζωντανά από την εκπομπή της στο Mega όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το κόμμα που τη φιλοξενεί, θα πρέπει να λάβει δράσεις άμεσα.


"...Και μετά λέω μην ασχοληθείς, όμως επειδή πήρα πολλά μηνύματα και επειδή εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μην έχουν τη δύναμη που έχω τώρα συναισθηματικά, και επειδή αυτός ο άνθρωπος τυχαίνει να ασχολείται και με πολιτικό κόμμα - που ελπίζω να φτάσει όλο αυτό που έχει γίνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο σε αυτό το κόμμα και να λάβει δράσεις άμεσα - μου φάνηκε λίγο περίεργο να μην πούμε και τίποτα..."

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε η απάντηση της ΝΔ, η οποία σύμφωνα με πηγές θέτει εκτός οργανογράμματος της ΝΔ την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, οι πηγές αναφέρουν: "Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές."

Η απάντηση της Μπάρκα

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στη Λατινοπούλου ήταν αποστομωτική και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "με αυτό το σώμα που κρίθηκε χθες έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και με το ίδιο σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί".

ΠΗΓΗ: thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...