A-sosNews

Κοινωνία"

MasterChef: Η συγκίνηση των φιναλίστ, η απαιτητική δοκιμασία και οι «απρόσμενοι» επισκέπτες!(2 βίντεο)


Το προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν έκρυβε αρκετές εκπλήξεις και απρόοπτα

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του, με τους δυο φιναλίστ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τα καταφέρουν και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.


Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, στο επεισόδιο της Τρίτης του MasterChef, βρέθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού, με τους τρεις κριτές να ξεκινούν τις ανακοινώσεις, μιας και θα ακολουθούσε μια από τις τελευταίες δοκιμασίες του μεγάλου τελικού, από την οποία οι δυο παίκτες θα έπρεπε να αποσπάσουν την μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία, για να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έπαθλο.

Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου, στην κουζίνα του MasterChef μπήκαν όλοι οι παλιοί γνώριμοι του MasterChef, με την Καλλιόπη και τον Πάνο να συγκινούνται ιδιαίτερα, μιας και με τα συγκεκριμένα άτομα συγκατοικούσαν για τόσους μήνες και είχαν έρθει αρκετά κοντά. Στη συνέχεια, η συγκίνησή τους ήταν αμείωτη, μιας και υποδέχτηκαν και τα άτομα από την οικογένειά τους, όπου θα παρακολουθούσαν από τον εξώστη την όλη διαδικασία της μαγειρικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...