A-sosNews

Κοινωνία"

SURVIVOR: Μαρτίκας: "Ηρθε η ώρα να σκεφτώ ότι μπορώ να φτάσω μέχρι το τέλος"!(βίντεο)


"Από δω και πέρα θα παίζω μόνο για μένα" είπε ο φαρμακοποιός στο συμβούλιο του νησιού

Στιγμές λίγο πριν την ανακοίνωση του ονόματος για τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στο συμβούλιο του νησιού, πως άν και αυτή τη φορά ο κόσμος τον κρατήσει στο παιχνίδι θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να φτάσει μέχρι το τέλος!

"Αφού στις 9 μέχρι τώρα φορές που βρέθηκα υποψήφιος, ο κόσμος με κράτησε στο παιχνίδι, είπε μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσω να του λέω(στον κόσμο) ότι πρέπει να πάω σπίτι μου. Τους προσβάλω και δεν πρέπει. Νομίζω ότι στις 4 φορές από τις 9 ζητούσα να με διώξουν. Από δω και πέρα θα ζητώ να με κρατήσουν και να φτάσουμε όσο πάει. Μέχρι το τέλος! Θα παίζω για να κερδίζω όλες τις ασυλίες, θα παίζω μόνο για τον εαυτό μου, αφού θα είναι καθαρά ατομικό το παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Αλλωστε και η Μπλέ ομάδα τις δυο τελευταίες μέρες αυτό ζητάει. Να παραμείνω στο παιχνίδι. Δεν θα τους χαλάσω το χατίρι!" Σε κείνο το σημείο οι Μπλε, με εξαίρεση την Σταυρούλα ξέσπασαν σε ειρωνικούς πανηγυρισμούς και ζητωκραυγές υπέρ του φαρμακοποιού. Η συνέχεια προβλέπεται ιδιαίτερα συναρπαστική!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...