A-sosNews

Κοινωνία"

19χρονη στην Πάτρα, δεν άντεξε τον χωρισμό και ΠΗΡΕ ΧΑΠΙΑ για να αυτοκτονήσει! ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ο πρώην της και την έσωσε!


Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον αγαπημένο της ο οποίος κάλεσε την αστυνομία

Ο νεαρός πρώην σύντροφός της καθώς και αστυνομικοί κατάφεραν χθες το απόγευμα να σώσουν τη ζωή μίας 19χρονης, η οποία είχε προαναγγείλλει πως πρόκειται να αυτοκτονήσει στην Πάτρα.

Η 19χρονη χθες (10-07-2022) είχε διακόψει τις σχέσεις με τον φίλο της και το μεσημέρι περίπου στις 14:00 του έστειλε ένα μήνυμα μέσω του οποίου εκείνος αντιλήφθηκε ότι σκόπευε να δώσει τέλος στη ζωή της. Άμεσα επικοινώνησε με την Άμεση Δράση όπου ανέφερε στους αστυνομικούς το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για την ανεύρεση της κοπέλας.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να προσεγγίσουν στο σπίτι της και με τη συνδρομή του νεαρού κατάφεραν να ανοίξουν. Βρήκαν τη 19χρονη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου εφθασε στο σημείο και διαπίστωσε πως η 19χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών, μαζί με αλκοόλ, γεγονός που αποδεικνύει πως είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το tempo24, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται πλέον, εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...