A-sosNews

Κοινωνία"

Ο Χάρισον Φόρντ "πατάει" τα 80 και ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στον κινηματογράφο (5η φορά) ως Ιντιάνα Τζόουνς!(βίντεο)


Η (τελευταία) υπερπαραγωγή του τρισευτυχισμένου ηθοποιού παρέα με τον δημιουργό του Στίβεν Σπίλμπεργκ!

Τα 80 κλείνει σε λίγες μέρες ο Χάρισον Φορντ και το γιορτάζει κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα: Θα υποδυθεί για ακόμη μια φορά τον θρυλικό Ιντιάνα Τζόουνς. Όταν έκανε, στις αρχές της δεκαετίας του ’80, την επιτυχία της ζωής του, υποδυόμενος τον Ιντιάνα Τζόουνς -και ήταν φανερό ότι θα υπάρξουν και συνέχειες – θα έμοιαζε το λιγότερο παράδοξο ο Χάρισον Φορντ στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα να έπιανε και πάλι το μαστίγιο και να φορούσε το περίφημο καπέλο του, για ακόμη μία περιπέτεια με τον κινηματογραφικό αρχαιολόγο.

Και όμως, στο πείσμα του οφείλεται η πολυαναμενόμενη πέμπτη ταινία τού Ιντιάνα Τζόουνς, καθώς ο δημιουργός του, Στίβεν Σπίλμπεργκ, δείχνει διστακτικός και ως εκ τούτου δεν θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, περιοριζόμενος στο ρόλο του παραγωγού. Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα και με ανακοινώσεις της Lucasfilm, η πρεμιέρα θα γίνει το 2023, αφού ξεπεράστηκαν τα τεράστια προβλήματα, οι δυσκολίες στα γυρίσματα, οι πανδημίες, ακόμη και οι αμφιβολίες για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος.

Ο Χάρισον Φορντ, αν και σε λίγες ημέρες γιορτάζει τα 80 του χρόνια (13 Ιουλίου 1942), είναι πανευτυχής, που το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα, να παίξει για τελευταία φορά τον Ιντιάνα Τζόουνς, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική παραγωγή, τη συμμετοχή του Μαντς Μίκελσεν, τη μουσική του ιερού τέρατος Τζον Γουίλιαμς και την κάμερα του δικού μας Φαίδωνα Παπαμιχαήλ. Τα ερωτηματικά υπάρχουν για τον σκηνοθέτη Τζέιμς Μάνγκολντ, αλλά, είπαμε, στα παρασκήνια θα βρίσκεται ο Σπίλμπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...