A-sosNews

Κοινωνία"

ΧΑΜΟΣ στη Μύκονο: Οι ΚΛΕΦΤΕΣ άνοιξαν και το σπίτι "Ράμπο" του Λιμενικού! ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ότι είχε και δεν είχε!

 


Άρπαξαν από το σπίτι του κοσμήματα και μετρητά μεγάλης αξίας! Μπούκαραν από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας!

Διαστάσεις έχει λάβει το ζήτημα της έξαρσης του φαινομένου των κλοπών στη Μύκονο. Το θράσος των ληστών  δεν έχει όρια εάν σκεφτεί κανείς ότι εισέβαλαν μέχρι και στο σπίτι υψηλόβαθμου αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος, νωρίς το πρωί της Κυριακής, και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 129.300 ευρώ, ρούχα 14.350 ευρώ και 7.000 ευρώ, περίπου, σε μετρητά.

Ο πόλεμος μεταξύ της αστυνομίας και των συμμοριών τη Μύκονο συνεχίζεται. Παρά την αύξηση της αστυνόμευσης και την άφιξη επιπλέον 15 ανδρών που εντάχθηκαν στην υποδιεύθυνση αστυνομίας, οι «ποντικοί» βρίσκουν τρόπο να κάνουν τη... δουλειά τους.

Τελευταίο τους θύμα γνωστός αξιωματικός του Λιμενικού που έχει συμβάλει σημαντικά στην εξάρθρωση κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Ο εν λόγω αξιωματικός που είναι παντρεμένος με κάτοικο Μυκόνου και με τη σύζυγό του διαμένει μόνιμα στο νησί, κατήγγειλε στο τμήμα ασφαλείας της υποδιεύθυνσης Αστυνομίας ότι την περασμένη Κυριακή, στις 06.30, ένας ή περισσότεροι δράστες, αγνώστων στοιχείων, εισέβαλαν στη μονοκατοικία από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας του αξιωματικού.

Οι ληστές, όπως γίνεται αντιληπτό, είχαν πληροφόρηση ότι το ζευγάρι διατηρούσε μέσα στο δωμάτιό του χρυσαφικά, κοσμήματα αλλά και μετρητά. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, οι «ποντικοί» κατάφεραν να εντοπίσουν τον «κρυμμένο θησαυρό».

ΠΗΓΗ: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...