A-sosNews

Κοινωνία"

Η Προφητεία - Ο Αντίχριστος ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ για όσους και όσες ΑΝΤΕΧΟΥΝ να τη ξαναδούν! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

Πολλοί υποστηρίζουν ότι την έγραψε ο ίδιος ο... ακατανόμαστος!

Μια απίστευτη ταινία τρόμου που γυρίστηκε το 1976 και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι την έγραψε ο ίδιος ο... ακατανόμαστος! Ρεσιτάλ ερμηνείας από τον αξεπέραστο Γκρέγκορι Πεκ και την Λι Ρέμικ.

Υπόθεση

Η Κάθι Θορν (Λι Ρέμικ) γεννάει ένα νεκρό μωρό και ο σύζυγός της, Ρόμπερτ (Γκρέγκορι Πεκ) προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την τραγική αλήθεια. Έτσι υιοθετεί ένα ορφανό νεογνό, μη γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο αγοράκι είναι ο απόγονος του Σατανά!

Όταν ο μικρός Ντέμιαν γίνεται πέντε ετών, η νταντά του αυτοκτονεί με φρικαλέο τρόπο. Λίγο μετά ένας ιερέας που προσπαθεί να προειδοποιήσει τον πατέρα του Ντέμιαν βρίσκει εξίσου τραγικό θάνατο σε ένα, όχι και τόσο αθώο, ατύχημα. Σύντομα ο Ρόμπερτ καταλαβαίνει πως ο υιοθετημένος γιος του είναι ο Αντίχριστος και αποφασίζει να τον σταματήσει πριν επαληθεύσει την προφητεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...