A-sosNews

Κοινωνία"

Survivor: Αποκάλεσαν την Παναγιώταρου κλόουν και η Αντωνά συμφώνησε! «Σφαγή» στα social media!


Χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά που αποκαλεί «κλόουν» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας έχει συνηθίσει, μας έδειξε τις τελευταίες ώρες η Μαρία Αντωνά, μετά την ήττα του συντρόφου της Άρη Σοϊλέδη στον τελικό του Survivor.

Η σύντροφος του πρώην παίκτη του Survivor, η οποία ήδη από τον ημιτελικό του ριάλιτι είχε ξεκινήσει τις διαδικτυακές επιθέσεις στους αντιπάλους του συντρόφου της, έγινε viral με την γκριμάτσα της, όταν ανακοινώθηκε η νίκη του Στάθη Σχίζα, ωστόσο δεν σταμάτησε σε αυτό.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Μαρία Αντωνά συναντήθηκαν στο Άλσος Βεΐκου, με την Αντωνά να προχωρά μερικές ώρες πριν τον τελικό σε μία απαράδεκτη ανάρτηση με στόχο την Παναγιώταρου.

Συγκεκριμένα, έκανε αναδημοσίευση μία ανάρτηση χρήστη του instagram, στην οποία αποκαλούσε την Αλεξάνδρα «κλόουν», βάζοντας μάλιστα και φωτογραφία της.


Η ανάρτηση που έκανε αναδημοσίευση η Μαρία Αντωνά. instagram/maria_antwna


Η συγκεκριμένη κίνηση μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν το περιστατικό με τον πιο καυστικό τρόπο!

Μα δεν γίνεται! 

Δεν γίνεται!

Να μην μπορεί να δείξει λίγη ανωτερότητα αυτό το κορίτσι?

6 μήνες κράζει παίκτες στο πρωιναδικο, κάνει rs που λένε κλόουν την Παναγιώταρου, rt σχόλια ότι ο Άρης τούς τάιζε και κοιτάζει με τόσο φθόνο τον Στάθη..

Τι να πεις.. #survivorGR

-------------

Replying to 

@mil1delmar

Βγάζει φθόνο  Μαρία  και γιατί οι Μαρτικας  Τάκης είπαν άσχημα κουτσομπολιά εναντίον Άρη Σοφιαννα  ανεπίτρεπτο σοβαρά ψέματα που αν τα πίστευε η Μαρία θα τους χώριζαν.και ξαθε μέρα έβριζαν ανήθικο τον Άρη ντροπή τους. Στον Άρη έπρεπε να δοθεί το έπαθλο, ζήλια από τ Θεό να τα βρούν

-------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...