A-sosNews

Κοινωνία"

Με... άσφαιρα δεν μπορείς να νικήσεις ποτέ! Ο Ολυμπιακός άχρωμος και προβληματικός κόλλησε στο 0-0 μέσα στην Τρίπολη (βίντεο)

Πρώτη απώλεια βαθμών για τους Πειραιώτες στη Super League 1

O Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1, με αποτέλεσμα να έχει από νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα την πρώτη απώλεια βαθμών.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει στην Τρίπολη και αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αστέρα, που φωνάζει για ένα γκολ που δεν μέτρησε στο 63′.

Οι Πειραιώτες έμειναν έτσι στο -2 από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League 1, ενώ οι Αρκάδες έχουν πια δύο ισοπαλίες σε δύο αγώνες στη σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, τις δημιούργησαν αλλά ουσιαστικά δεν τις... πίστευαν ώστε να τις μετατρέψουν σε γκολ! 

Οι πρωταθλητές συνεχίζουν να παίζουν σαν... ματιασμένοι, να τους λείπει η διάθεση και η σπιρτάδα που χρειάζεται μια ομάδα ώστε να φτάσει στην επιτυχία. Θύμισαν πάλι τα προβλήματα που είχαν και με τον Απόλλωνα στο Γιουρόπα, θύμισαν τα προβλήματα στην ανάπτυξη και παρουσίασαν μπόλικη φλυαρία στο παιχνίδι τους. Συγκινητική η παρουσία του Βαλμπουενά, καλός ο Χουάνγκ, όπως και ο Ελ Αραμπί που κάλυπτε όλους τους χώρους αλλά και αυτός δείχνει... ματιασμένος στην τελική προσπάθεια! 

Η ουσία είναι πως οι ερυθρόλευκοι έχασαν δυο υπερπολύτιμους βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που του χάρισε το μισό γήπεδο αλλά δυστυχώς οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν την φαντασία να εκμεταλλευτούν αυτό το "δώρο" των γηπεδούχων!

Η δήλωση του τεχνικού των ερυθρολεύκων ότι έμεινε ικανοποιημένος από την μαχητικότητα των παικτών του, όχι όμως και από την αποτελεσματικότητα μπορεί κάτι να δείχνει. Κάτι που όμως δεν μπορεί να το λύσει ο... φίλαθλος του Ολυμπιακού αλλά ΜΟΝΟ ο προπονητής του, που πλέον θα πρέπει να αρχίσει να παρουσιάζει και λύσεις στα προβλήματα της ομάδας!

Θα πρέπει να μάθει αν δεν το γνωρίζει, πως με... άσφαιρα δεν μπορείς να κερδίσει καμιά μάχη!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...