A-sosNews

Κοινωνία"

ΣΟΚ! Την έχει κάνει τόπι στο ξύλο τρεις φορές μέσα σε ένα εξάμηνο! Καταγγελία 18χρονης για τον σύντροφό της!


Θεσσαλονίκη: Στις 31 Αυγούστου θα εκδικαστεί η υπόθεση για τους ξυλοδαρμούς 18χρονης από τον 22χρονο σύντροφό της!

Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα με τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί από τους συντρόφους τους. Μία νέα καταγγελία έρχεται στο “φως” που αφορά μία 18χρονη που δέχτηκε χτυπήματα από τον 22χρονο πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, στις 31 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη θα εκδικαστεί η μήνυση ενός κοριτσιού 18 ετών κατά του 22χρονου πρώην συντρόφου της. Τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν τόσο βαριά που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά τον Δεκαπεντάγουστο με τους γιατρούς να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ήταν η τρίτη φορά που την ξυλοφόρτωσε μέσα σε ένα διάστημα 6 μηνών. Ήταν μία επαναλαμβανόμενη κακοποιητική συμπεριφορά. Κάθε φορά που την χτυπούσε ζητούσε συγγνώμη αλλά μετά από λίγο γινόταν και πάλι επεισόδιο με αφορμή κάποιον καυγά.

Η 18χρονη έχει δίπλα της τους γονείς της που όπως λένε θέλουν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη γι’ αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του.

Το κορίτσι είναι σε άσχημη κατάσταση και προσπαθεί να συνέλθει από τα τραύματα σωματικά αλλά και ψυχικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...