A-sosNews

Κοινωνία"

Θεσσαλονίκη: «Κατέβασε το εσώρουχο και έλεγε ότι θα με μαχαιρώσει»! Κατάθεση σοκ από την 21χρονη για τον 62χρονο που τη θώπευσε!


Καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών! "Δεν της έκανα τίποτα" είπε ο ίδιος! "Μια σφαλιάρα στον... κ..ο της έριξα μόνο"!

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οδηγήθηκε ο 62χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά μια 21χρονη κοπέλα σε στάση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη.

Ο άντρας συνελήφθη το πρωί της Τρίτης μετά από καταγγελία της νεαρής κοπέλας ότι τη θώπευσε και εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 62χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών, καθώς κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και εξύβριση. Επιπλέον, η εισαγγελέας διέταξε να μεταφερθεί για ψυχιατρική εξέταση διότι όση ώρα βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα έλεγε ασυναρτησίες και πράγματα που δεν έβγαζαν κανένα νόημα.

Όπως ανέφερε η 21χρονη στην κατάθεσή της, μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο, ο άντρας την πλησίασε, κατέβασε το παντελόνι του και το εσώρουχό του και την θώπευσε στα οπίσθια. «Μου είπε ότι θα με μαχαιρώσει και θα με σκοτώσει. Προσέγγισε κι άλλες κοπέλες και προσπάθησε να κάνει το ίδιο», κατέθεσε η κοπέλα, τονίζοντας ότι η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που έφτασε στο σημείο τον εντόπισε αμέσως και τον συνέλαβε.

Από τη μεριά του ο 62χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και ανέφερε ότι «δεν έκανα κάτι, μια σφαλιάρα στον κ..ο της έριξα μόνο. Αυτή άρχισε να φωνάζει και μου έριξε σφαλιάρα στο πρόσωπο πριν καλέσει την αστυνομία, ακόμα πονάω. Δεν θέλω να δικαστώ καθόλου. Είχα πιει ρετσίνα, δεν έκανα κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...