A-sosNews

Κοινωνία"

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση από 6 ανήλικους! Προσπάθησε να σώσει τον γιο του

Στιγμές τρόμου έζησε χθες το βράδυ, σε περιοχή κοντά στην πλατεία Ευόσμου, στη δυτική Θεσσαλονίκη πατέρας – αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, όταν ομάδα ανηλίκων του επιτέθηκε, όταν πήγε να προστατέψει τον γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr χθες Τετάρτη λίγο μετά τις 21:00 μ.μ. αρχικά δύο νεαροί δέχθηκαν επίθεση από μία ομάδα ατόμων ηλικίας 14-16 ετών, με στόχο να κλέψουν τον σταυρό που φορούσε ο ένας.

Άμεσα ο ένας ανήλικος κάλεσε τον πατέρα του -αστυνομικό στο επάγγελμα – ώστε να φτάσει άμεσα στο σημείο και να προστατέψει τους δύο νεαρούς. Ωστόσο, η ομάδα των συγκεκριμένων ατόμων του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η προληπτική διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, Αστυνομικές Δυνάμεις κατέφθασαν στο σημείο, για να ξεκινήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία για το εν λόγω συμβάν, συνελήφθησαν έξι άτομα, εκ των οποίων πέντε ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, ηλικίας 14-16 ετών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...