A-sosNews

Κοινωνία"

Λίβερπουλ από άλλο πλανήτη. Σκόρπισε με 9-0 την Μπόρνμουθ! Δύο ασίστ ο Τσιμίκας!



Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε να χάνει εντός έδρας με 2-0 από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά έφτασε στην ανατροπή (4-2) στο δεύτερο ημίχρονο.

Το “Άνφιλντ” ήταν… κατηφορικό για την Μπόρνμουθ, με την Λίβερπουλ να επικρατεί με το απίστευτο 9-0 και να γίνεται η 3η ομάδα που πετυχαίνει το συγκεκριμένο… κορυφαίο σκορ στην Premier League (ισοφάρισε το ρεκόρ νίκης της Γιουνάιτεντ (2 φορές) και της Λέστερ) σε ματς του αγγλικού πρωταθλήματος.

Μια εβδομάδα μετά τα… κατεβασμένα κεφάλια των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ στο “Όλντ Τράφορντ” ο Σαλάχ και η παρέα του χαμογέλασαν και πάλι και έφτασαν στην πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους πέντε βαθμούς, με τον Κώστα Τσιμίκα να μπαίνει στο ματς στα τελευταία λεπτά και να “φτιάχνει” δυο γκολ για τους γηπεδούχους.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Λίβερπουλ σημείωσε πέντε γκολ, στο πρώτο ημίχρονο, την ώρα που η Μπόρνμουθ γνώρισε την τρίτη της διαδοχική ήττα, μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Ντίαζ (3′, 85′), Έλιοτ (6′), Αλεξάντερ-Άρνολντ (28′), Φιρμίνο (31′, 62′), Φαν Ντάικ (45′), Καρβάλιο (80′) και Μέφαμ (46′ αυτογκόλ) έβαλαν τα ονόματα τους στον πίνακα των σκόρερ.

Έστω και με δυσκολία, η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας εντός έδρας -με ανατροπή- της Κρίσταλ Πάλας με 4-2. Έτσι, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με παιχνίδι περισσότερο από την Άρσεναλ (υποδέχεται αργότερα την Φούλαμ).

Ο Μάρκο Σίλβα μείωσε στο 53′ για τους γηπεδούχους, ενώ στη συνέχεια ο Χάαλαντ πήρε το… όπλο του. Ο Νορβηγός ισοφάρισε στο 62′, ενώ στο 70′ έδωσε στην Σίτι το προβάδισμα (3-2). Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 81′ με το τρίτο γκολ του Χάαλαντ στην αναμέτρηση.

Η Τσέλσι δεν πτοήθηκε από την γρήγορη αποβολή του Γκάλαχερ και “λύγισε” την Λέστερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 2-1

Οι «αλεπούδες» είχαν τρία δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών, αλλά είδαν τον Στέρλινγκ να σημειώνει και τα δυο γκολ των γηπεδούχων (47′ και 63′). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 67′ με τον Μπαρνς, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν έστω το βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...