A-sosNews

Κοινωνία"

ΠΑΤΡΑ: Την έχει σαπίσει στο ξύλο και 'κείνη αρνείται να τον εγκαταλείψει!

Θύμα κακοποίησης μια 16χρονη από τον 25χρονο σύντροφό της! Τι καταγγέλλει η μητέρα του κοριτσιού

Κραυγή αγωνίας από μια μητέρα στην Πάτρα που καταγγέλλει την κακοποίηση της 16χρονης κόρης της από τον 25χρονο σύντροφό της.


Μάλιστα σύμφωνα με το flamis.gr η 16χρονη παρά τα όσα περνάει στα χέρια του συντρόφου της, αρνείται να τον εγκαταλείψει. Η κοπέλα είχε νοσηλευθεί στην Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών και από εκεί την είχε πάρει ο σύντροφός αφού πρώτα είχαν σπάσει την περίφραξη. Με το κορίτσι είχε ασχοληθεί και το χαμόγελο του Παιδιού και είχε εκδοθεί amber alert.

Η μητέρα καταγγέλλει πως ο ξυλοδαρμός έγινε σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο «Σκαγιοπούλειο» της Πάτρας και πλέον αναζητά υλικό από κάμερες, ώστε να έχει ένα ακλόνητο πειστήριο στο δικαστήριο.

«Απειλούμεθα οικογενειακώς, όλα είναι καταγεγραμμένα στις μηνύσεις και στην Εισαγγελία.. Μια φορά πήγαν οι γιοί μου να την πάρουν από το σπίτι του νεαρού και βγήκε ο πατέρας του και κυνήγησε τα παιδιά! Έχω φτάσει στα όριά μου και θα πάρω το νόμο στα χέρια μου…!», δήλωσε η γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...