A-sosNews

Κοινωνία"

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στον Ολυμπιακό! Στη Γαλλία το πρώτο ματς των ερυθρολεύκων για το Γιουρόπα



Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και επιστρέφει στις “κανονικές” προπονήσεις της ομάδας.

Η… νέα καριέρα του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό ξεκινά! Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός έφτασε σε συμφωνία με την πλευρά των “ερυθρόλευκων” και επέκτεινε το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2024 (ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2023).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κώστας Φορτούνης δέχθηκε σημαντική μείωση στον μισθό του. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμα και για “ψαλίδι” της τάξης του 50%

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται να συμμετάσχει στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, μπαίνοντας έτσι στην προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (29.08).

Το πρόγραμμα των αγώνων στους ομίλους του Europa League

Ο Ολυμπιακός έμαθε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων του στους ομίλους του Europa League, όπου θα κάνει πρεμιέρα στην έδρα της Ναντ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η UEFA, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει εκτός έδρας τις “μάχες” του στο Europa League, αλλά θα ακολουθήσουν δύο παιχνίδια στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, όπου και θα κλείσει και τη φάση των ομίλων, ελπίζοντας φυσικά ότι θα πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, μπροστά στους οπαδούς του.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

8/9 Ναντ – Ολυμπιακός στις 22:00

15/9 Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ στις 19:45 

6/10 Ολυμπιακός – Καραμπάχ στις 22:00

13/10 Καραμπάχ – Ολυμπιακός στις 19:45

27/10 Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός στις 22:00

3/11 Ολυμπιακός – Ναντ στις 19:45


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...