A-sosNews

Κοινωνία"

Βόλος: Απείλησε να σκοτώσει τη μητέρα του επειδή μάζεψε πολλές... γάτες στο σπίτι!

Σύλληψη του 30χρονου ο οποίος οδηγήθηκε για ακούσια ψυχιατρική νοσηλεία

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στη δημοσιότητα στον Βόλο. Μία 54χρονη κατήγγειλε τον γιο της επειδή την κακομεταχειρίζεται και την χτυπάει. Ο 30χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε για ακούσια ψυχιατρική νοσηλεία.

Η καταγγελία σύμφωνα με το e-thessalia φέρεται να έγινε το Σάββατο από την 54χρονη μητέρα, που κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου ότι ο γιος της την χτυπάει και την κακομεταχειρίζεται. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, ενώ τα περιστατικά βίας στο σπίτι, σύμφωνα με την 54χρονη γυναίκα είναι συχνά.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλές. Ο άνδρας το Σάββατο βρήκε εκτός εαυτού, έσπρωξε την μητέρα του και απείλησε να την σκοτώσει, με την ίδια να καταγγέλλει πως της ζητάει συνέχεια χρήματα, τα οποία δεν διαθέτει για να του δώσει. Ο ίδιος δεν απέδωσε  το επεισόδιο που είχε με την μητέρα του σε οικονομικούς λόγους. Απλά φέρεται να δήλωσε μεταξύ άλλων πως η μητέρα του έχει πολλές γάτες στο σπίτι, κάτι που τον ενοχλεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...