A-sosNews

Κοινωνία"

Δύτης έμεινε μόνος του για έξι ώρες μεσοπέλαγα και έγραψε τις «τελευταίες» του στιγμές. Πίστεψε ότι θα πεθάνει (βίντεο)

 Ένας άνδρας στην Αυστραλία, έμεινε στη θάλασσα για έξι ώρες και απαθανάτισε τις «τελευταίες» του στιγμές, καθώς νόμιζε ότι θα πέθαινε.   

Συγκεκριμένα, ο Τζέικομπ Τσάιλντς, βρέθηκε στα ανοικτά των ακτών του νοτιοανατολικού Κουίνσλαντ της Αυστραλίας το 2016 μαζί με μια παρέα δυτών. Όμως κάποια στιγμή ο 30χρονος έχασε από τα μάτια του το σχοινί ασφαλείας και μέχρι να καταλάβει τι συνέβη, το σκάφος είχε απομακρυνθεί. Παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να προσεγγίσει το σκάφος με αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη του. Έτσι έμεινε στην θάλασσα για έξι ώρες και όταν πια άρχισε να νυχτώνει, αποφάσισε να μαγνητοσκοπήσει τις τελευταίες του στιγμές, αφού θεώρησε πως θα πέθαινε. 

Στο βίντεο αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Αυτό ήταν, ο ήλιος δύει δεν θα κάνουν τίποτα». Μάλιστα εξέφρασε και την απορία του για τον καπετάνιο του σκάφους που αντί να γυρίσει να τον ψάξει, έφυγε. 

Ο Τζέικομπ είπε στο ABC News εκείνη την εποχή: «Αργήσαμε λίγο να αγκυροβολήσουμε, μας άφησε σε διαφορετικά μέρη. Ήμουν από τους πρώτους που μπήκα στο νερό. 15 λεπτά μετά πήδηξαν και οι τελευταίοι δύτες… οπότε παλεύαμε με το ρεύμα σε όλη τη διαδρομή. Μετά έχασα το σχοινί». Τελικά, ξεκίνησε μια τεράστια επιχείρηση διάσωσης για τον εντοπισμό του και τη μεταφορά του στην ακτή. Και όταν σχεδόν είχε βραδιάσει ένα αεροπλάνο τον εντόπισε στο νερό. «Θέλω απλώς ένα νερό και ένα φλιτζάνι τσάι», ανέφερε ο ίδιος μετά την διάσωσή του. 

Το περιστατικό αν και συνέβη το 2016, τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου....

ΠΗΓΗ:mixanitouxronou

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...