A-sosNews

Κοινωνία"

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δίωξη και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας


 Ήταν εγκληματικές ενέργειες λένε οι εισαγγελείς της υπόθεσης

Ο κύβος ερρίφθη και πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι κατηγορούμενη και επίσημα για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας το 2019 και της 6 μηνών Ίριδας το 2021. Οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου προχώρησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή.

Οι εισαγγελείς προχώρησαν στην άσκηση της ποινικής δίωξης αφού μελέτησαν το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης αλλά και τις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων.Οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί έκριναν σύμφωνα με πληροφορίες  ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός από το θάνατο της Τζωρτζίνας, ευθύνεται και για την αφαίρεση της ζωής των δύο άλλων παιδιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...