A-sosNews

Κοινωνία"

Διαστημικός Σταθμός: Δείτε πως μια Ιταλίδα αστροναύτης προσπαθεί να φτιάξει το φαγητό της με μια... ιπτάμενη τορτίγια! (βίντεο)

 Η ζωή στον Διεθνές Διαστημικό Σταθμό  είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αλλά και ιδιαίτερη...

Οι αστροναύτες κατά την παραμονή τους εκεί πρέπει να προσαρμοστούν σε μια διαφορετική καθημερινότητα από αυτή της Γης. Πρέπει να κάνουν όλες τις καθημερινές ανθρώπινες ρουτίνες, να εργαστούν, να φάνε, να πιούν, να πάνε τουαλέτα, να παραμείνουν καθαροί, αλλά σύμφωνα με τους “νόμους” του διαστήματος. Λόγω της έλλειψης βαρύτητας κάθε τι γίνεται με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο και το πως μας το δείχνει μέσα από αναρτήσεις της στα social media μια Ιταλίδα αστροναύτης, η Σαμάνθα Κριστοφορέτι, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει «μετακομίσει» στον ISS.

Τα μυστικά επιβίωσης στο απόλυτο κενό! Σε βίντεό της μας δείχνει πώς καταφέρνει να προετοιμάσει το γεύμα της με μια ιπτάμενη... τορτίγια και σάλτσα από αρακά! Όσο για τη διαδικασία; Η 45χρονη τη δείχνει σε video και πραγματικά είναι απολαυστική!.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...