A-sosNews

Κοινωνία"

Απίστευτο! Εχει καλύψει το σώμα της με τατουάζ, φύτεψε κέρατα, έκοψε τη γλώσσα και έγινε... Βαμπίρ! Είναι... δικηγόρος!

 


Η Μαρία Χοσέ Κριστέρνα προειδοποιεί: «Να προσέχετε τι κάνετε στο σώμα σας»! Έκανε 49 επεμβάσεις στο σώμα της για να ξεχάσει την βία που δέχθηκε από τον σύζυγό της

Φαίνεται ότι είναι φαινόμενο της εποχής να υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ακραίες τροποποιήσεις στο σώμα τους. Μετά τον Γάλλο που έχει μεταμορφωθεί σε εξωγήινο προέκυψε μια Μεξικανή που θέλει να γίνει βαμπίρ. Η Μαρία Χοσέ Κριστέρνα ή πιο γνωστή ως «βαμπίρ της πραγματικής ζωής» προειδοποιεί τους ανθρώπους που μπορεί να επιθυμούν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, στέλνοντάς τους το μήνυμα: «Να προσέχετε τι κάνετε στο σώμα σας».

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η Κριστέρνα μένει στο Μεξικό και έχει κάνει σχεδόν 50 επεμβάσεις-τροποποιήσεις στο σώμα της, το οποίο όπως ισχυρίζεται έχει καλυφθεί κατά 99% από τατουάζ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες είναι η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο.

Έκανε το πρώτο της τατουάζ όταν ήταν 14 ετών και λίγα χρόνια μετά πήρε το πτυχίο της στο ποινικό δίκαιο. Είχε μια κανονικής ζωή, αλλά ένα περιστατικό την έκανε να αλλάξει εξωτερικά. Η απόφαση αυτή πάρθηκε όταν έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της.

Μετά από αυτό το τραυματικό περιστατικό αποφάσισε να τροποποιήσει το σώμα της ως σήμα δύναμης και απελευθέρωσης. Γέμισε με τατουάζ, πίρισνγκ, έκοψε τη γλώσσα της, έβαλε εμφυτεύματα στο κεφάλι της, με το τελικό αποτέλεσμα να παραπέμπει σε βαμπίρ. Εξ ου και το προσωνύμιο «βαμπίρ της πραγματικής ζωής» που την ακολουθεί πλέον, παρότι δεν της αρέσει να πίνει αίμα. Μια από τις πιο δύσκολες και επώδυνες διαδικασίες ήταν τα τατουάζ που έκανε στα μάτια.


Μιλώντας στο Guinness World Records, η Κριστέρνα τόνισε ότι πολλοί από τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούσαν να αλλάξουν το σώμα τους δεν ήταν αναστρέψιμοι και επομένως, δεν θα έπρεπε να γίνονται για να συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας. Γι αυτό και τόνισε ότι θα πρέπει κάποιος να σκεφτεί πολύ σοβαρά πριν κάνει κάτι ακραίο στο σώμα του.

«Η συμβουλή που θα έδινα είναι ότι πρέπει να το σκεφτείς πολύ καθώς είναι μη αναστρέψιμο. Μου αρέσει η εμφάνισή μου, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που είναι πολύ ανοιχτοί στα τατουάζ και στα piercing και σε όλα. Έχουν γίνει μόδα, όμως μπορεί να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου δεν είναι αυτό που θέλουμε πια ή μπορεί να μην μας αρέσουν πια. Επομένως, πρέπει να το σκεφτείς πολύ για να το αγαπήσεις και να μπορέσεις να το υπερασπίζεσαι σε όλη σου τη ζωή», ανέφερε.


Η Κριστέρνα πρόσθεσε ότι μια τροποποίηση στο σώμα μπορεί να φαίνεται ωραία τώρα, αλλά θα πρέπει να λάβει κάποιος υπόψη του πως θα φαίνεται όταν φτάσει σε μεγαλύτερη ηλικία. Κι ενώ προειδοποίησε τους ανθρώπους να σκεφτούν προσεκτικά προτού κάνουν κάποια ακραία και μόνιμη αλλαγή στο σώμα τους, η ίδια είπε ότι θα συνέχιζε τις τροποποιήσεις.


Κέρατα και κυνόδοντες

Η 35χρονη γυναίκα που είναι και μητέρα 4 παιδιών έχει βάλει εμφυτεύματα τιτανίου στο πρόσωπό της για να δημιουργήσει κέρατα και έχει βάλει κυνόδοντες για να μοιάζει με βαμπίρ.

«Τα κέρατα τα έβαλα γιατί αποτελούν σύμβολο δύναμης και εξουσίας. Μάλιστα το έκανα χωρίς αναισθησία. Εβαλα τους κυνόδοντες γιατί από μικρή αγαπούσα τα βαμπίρ. Επίσης άλλαξα το χρώμα των ματιών μου για να μοιάζω με ένα βαμπίρ», είπε χαρακτηριστικά η Maria η οποία τόνισε πως η μεταμόρφωσή της δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αφού σκοπεύει να βάλει εμφυτεύματα τιτανίου στην πλάτη και το κεφάλι της!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ: ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ! ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕΙΣΜΟ

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών χτύπησε τον κώδωνα του κινδύνου για την περιοχή των Αλκυονίδων και είπε ότι φοβάται για μεγ...