A-sosNews

Κοινωνία"

Θεσσαλονίκη: Εφιαλτικές στιγμές για οικογένεια στο Μελισσοχώρι! Κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι



Ηξεραν ότι μέσα στο σπίτι ήταν οι ιδιοκτήτες, όμως επέμεναν για ώρα, να σπάσουν με λοστό την πόρτα!

Τον τρόμο έζησε οικογένεια στο Μελισσοχώρι του Δήμου Ωραιοκάστρου όταν άγνωστοι προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι. Συγκεκριμένα δύο κουκουλοφόροι επιχείρησαν να εισβάλουν στην κατοικία όταν μέσα σε αυτή βρίσκονταν ο πατέρας, η μητέρα και τα δύο παιδιά τους.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. «Ήταν αργά όταν ξαφνικά χτύπησε το θυροτηλέφωνο» ανέφερε στο Polites Oraiokastrou η μητέρα Δ.Κ και συνέχισε: «Από την κάμερα ασφαλείας είδαμε στην εξώπορτα δύο άτομα με κουκούλες στο κεφάλι. Τρομάξαμε. Τους φωνάξαμε αμέσως ότι έγιναν αντιληπτοί και πως θα ειδοποιήσουμε την αστυνομία».  

Ωστόσο, οι κουκουλοφόροι δεν πτοήθηκαν κι αφού «εξαφανίστηκαν» για λίγα λεπτά, επανήλθαν με …λοστό!.

«Έφυγαν για περίπου τρία λεπτά και μετά ήρθαν ξανά στην εξώπορτα κρατώντας στα χέρια τους έναν μεγάλο λοστό. Προσπάθησαν να την σηκώσουν όλη, να τη βγάλουν από τη θέση της. Όμως οι φωνές και η παρέμβαση του συζύγου μου, τους έτρεψε τελικά σε φυγή» κατέληξε η κ. Δ.Κ.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Διεύθυνση Ασφαλείας του ΑΤ Ωραιοκάστρου, η οποία συλλέγει στοιχεία προκειμένου να μπορέσει να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Οι πολίτες του δήμου ζητούν αύξηση των αστυνομικών περιπολιών στους δρόμους ως το πιο αποτελεσματικό μέτρο για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την εμφανή αδυναμία αστυνόμευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Πηγή: politesoraiokastrou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...