A-sosNews

Κοινωνία"

ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ! Coca–cola, Fanta και Sprite άλλαξαν όνομα στην Ρωσία και κυκλοφορούν κανονικά! Δείτε πως τις... βάφτισαν και ΟΛΟΙ είναι ευχαριστημένοι και ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!




Τα αναψυκτικά Coca – Cola, Fanta και Sprite άλλαξαν όνομα στην Ρωσία, αφού το ίδιο έκανε και η ιδιοκτήτρια εταιρεία. Η Coca – Cola είχε ανακοινώσει αναστολή των δραστηριοτήτων της στην Ρωσία στα πλαίσια των κυρώσεων για την εισβολή στην Ουκρανία. 

Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί πλέον κανείς να παράγει και διακινεί να σήματα των πασίγνωστων αναψυκτικών, και δεν υπάρχει καν σχέδιο για να ξαναγίνει αυτό.

Τώρα η εταιρεία στην Ρωσία μετονομάστηκε σε Multon Partners, και ο επικεφαλής της εταιρείας Ζόραν Μπογκντάνοβιτς έστειλε επιστολή προς τους εργαζόμενους για να τους ενημερώσει.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, εκτός από την ονομασία αλλάζει και η έδρα της εταιρείας η οποία πηγαίνει από το Νίζνι στην Μόσχα.

Σύμφωνα με την Moscow Times τα νέα ονόματα είναι: η Coca – Cola έγινε Cool Cola, η Fanta έγινε Fancy και η Sprite έγινε Street.

Η Coca – Cola HBC βρισκόταν στην Ρωσία από το 1994 και διέθετε 10 εργοστάσια στη χώρα και 60 γραμμές παραγωγής. Απασχολεί στη Ρωσία περί τα 7.000 άτομα, ενώ διαθέτει στόλο 3.554 φορτηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...