A-sosNews

Κοινωνία"

SUPER Στέφανος Τσιτσιπάς, ξέσκισε την ρωσική αρκούδα τον Μεντμέντεφ και παίζει απόψε στον τελικό του Masters στο Σινσινάτι!

Σπουδαίος ο Τσιτσιπάς κέρδισε για τρίτη φορά στην καριέρα του τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και πάει για έναν ακόμη τίτλο Μasters με αντίπαλο τον Μπόρνα Τσόριτς!

Ο Στέφανος, υπέταξε με 2-1 σετ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (7-6, 3-6, 6-3 σε 2 ώρες και 24 λεπτά) και απόψε (21/8) στις 23:30 ώρα Ελλάδος, θα διεκδικήσει τον 10o τίτλο της καριέρας του απέναντι στον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς.

Οι δυο φιναλίστ έχουν συναντηθεί δυο φορές στο παρελθόν με τον καθένα τους να μετράει από μια νίκη. Μάλιστα να σημειωθεί ότι η τελευταία τους συνάντηση έγινε το 2020 στο US OPEN, όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε έξι συνεχόμενα match point και τον Κροάτη να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ζητάει μια άτυπη ρεβάνς κόντρα στο Κροάτη, ο οποίος είναι  ο φιναλίστ με τη χαμηλότερη βαθμολογία (No.152) στην ιστορία του Cincinatti Masters.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...