A-sosNews

Κοινωνία"

Σκόνταψε ξανά ο Ολυμπιακός, 1-1 με τον Βόλο. Δοκάρια και πειράματα του στέρησαν 2 νέους βαθμούς!(βίντεο)

 


Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Ολυμπιακός προβλημάτισε τους χιλιάδες των οπαδών του που γέμισαν το Καραισκάκη. Οι ερυθρόλευκοι παρά την καθολική υπεροχή τους στο παιχνίδι με τον Βόλο, είχαν τα γνωστά προβλήματα που εμφανίζουν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το τελικό 1-1 μπορεί να αδικεί τους ερυθρόλευκους με βάση τις ευκαιρίες και την υπεροχή αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους δικαιολογεί με τη νέα απώλεια! 

Βρέθηκαν πίσω στο σκορ από ένα υπέροχο γκολ του Οζνέγκοβιτς στο 29' και μετά το χάος, το άγχος και η απόγνωση. 

Η μπάλα έφτανε στην περιοχή των Θεσσαλών με σέντρες που εύκολα ή δύσκολα απομακρυνόταν. Παιχνίδι προβλέψιμο χωρίς φαντασία, παρά την υπερφιλότιμη προσπάθεια του Βαλμπουενά που έπαιξε για 77' σε αυτή τη προχωρημένη ηλικία. Ο Ελ Αραμπί πέτυχε δευτερόλεπτα πριν το γκολ της ισοφάρισης, η ομάδα με την παρότρυνση του κόσμου πίεσε τους Βολιώτες αλλά τα δοκάρια του Κούντε και του Ντε λα Φουέντε δυστυχώς δεν προσφέρουν βαθμούς απλά προβληματίζουν. 


Οι επιλογές και πάλι του νέου προπονητή των ερυθρολεύκων προκαλούν ερωτηματικά και γίνονται πολλά περισσότερα όταν έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές στο ημίχρονο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ακόμη ψάχνεται για να κατασταλάξει στο τελικό σχήμα.

Μέχρι τότε είναι άγνωστο πόσους βαθμούς θα θυσιάσει στο πρωτάθλημα και ήδη με την δεύτερη ισοπαλία έγιναν τέσσερις!

Ο Ολυμπιακός δείχνει να βρίσκεται ακόμη σε περίοδο... προετοιμασίας και πρέπει να το καταλάβει ο προπονητής του σε πρώτη φάση. Με την υπεροχή 70-30 δεν κερδίζεις εάν δεν βάλεις γκολ... Οι παίκτες έδωσαν ότι μπορούσαν με πρώτο και καλύτερο τον Βαλμπουενά, αλλά δεν είναι δυνατόν να μη χρησιμοποιείται από την αρχή ο Ελ Αραμπί όπως και άλλοι παίκτες που γνωρίζουν καλύτερα το ελληνικό πρωτάθλημα.


Κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουν όλοι, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο στην ομάδα, καθώς έρχονται απανωτά κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα ο αγώνας της Πέμπτης με την Φράιμπουργκ είναι ακόμη πιο κρίσιμος μετά την ήττα στη Γαλλία. Οι ερυθρόλευκοι για να μείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης χρειάζονται το τρίποντο αλλά και μια νίκη που θα τους ανανεώσει το ηθικό. Τόσο των παικτών όσο και του προπονητή. Μια ακόμη αποτυχία πιθανότατα να φέρει εξελίξεις...

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...