A-sosNews

Κοινωνία"

1.000.000 επισκέψεις στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ site A-sosNews.com! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και πάμε ΜΑΖΙ για τις 2.000.000 επισκέψεις!

 



Από τις 26 Οκτωβρίου που πειραματικά ανεβάσαμε το πρώτο κείμενο και είδαμε τις πρώτες δέκα επισκέψεις, δεν το περιμέναμε ότι μέσα σε λίγους μήνες θα ξεπερνούσαμε το 1.000.000 επισκέψεις!!! 

Κι όλα αυτά χάρη στη δική σας συμμετοχή, χάρη στις δικές σας προτάσεις. 

Προτάσεις για να γίνουμε καλύτεροι, να συμπληρώσουμε θέματα, να προβάλουμε τις θέσεις σας και να επιμείνουμε στις δικές μας που με την δική σας προτροπή παρουσιάζουμε όλο και πιο συχνά!

Το Α-sosΝews.com προσπαθεί από την πρώτη κιόλας στιγμή να προσθέσει στον διαδικτυακό κόσμο αυτό που όλοι θέλουμε και συζητούμε μεταξύ μας πολλά χρόνια τώρα. 

Εδώ έχει θέση και το γέλιο και το σοβαρό, και ο προβληματισμός. 

Μαζί και τα παράξενα και τα... εξωγήινα και τα απίστευτα. Το ίδιο ισχύει και για τα κουτσομπολιά αλλά και τα βιντεάκια και τα ανέκδοτα. Μαζί σας, χάρη στις πληροφορίες σας γινόμαστε καλύτεροι. 

Κάναμε πράξη την πρότασή σας για να θυμηθούμε σειρές και ταινίες από το ένδοξο παρελθόν του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Θυμηθήκαμε την Μαντάμ Σουσού, τον Κότζακ, γουέστερν που άφησαν εποχή, τον Μπρους Λι, τον Μπένι Χιλ, την πρώτη ταινία του Ταρζάν, τους θρυλικούς Dukes!

Χάρη στα "ρεπορτάζ" τα δικά σας, βγάζουμε προς τα έξω όσα θέλετε να δείτε, όλα όσα θέλετε να βρείτε και δεν τα βρίσκετε. Και συνταγές της γιαγιάς και ιστορίες του παππού... 

Κοντά στους Ελληνες που δεν ήθελαν να φύγουν από τον τόπο τους, όμως κάποιοι τους έδωσαν την μαύρη πέτρα στο χέρι και τους χτύπησαν την πλάτη πως είναι για το καλό τους. 

Το site που ετοιμάσαμε με πολύ κόπο αλλά με ιδιαίτερα μεγάλη αγάπη, από τις μέρες του "Μεγιεμελέ" πήρε αρχικά μορφή που θα έχει, τουλάχιστον στην αναζήτησή του στον διαδικτυακό χώρο! 

Τώρα σιγά-σιγά παίρνει την μορφή που θέλετε όλοι εσείς, από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε! 

Επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε πάντοτε ανοιχτοί ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε κάθε στιγμή τα "θέλω" σας και τα υλοποιούμε με τις επαφές που αρχίζουν να γίνονται ιδιαίτερα πυκνές. 

Από κάθε σημείο της Ελλάδας, από κάθε σπίτι της σκλαβωμένης πατρίδας, είτε είναι στην Πόλη, είτε στο Μοναστήρι, είτε στο Αργυρόκαστρο, είτε στην αιματοβαμμένη Κύπρο μας. 

Οι ομογενείς πρώτης δεύτερης και τρίτης γενιάς από την Αμερική και τον Καναδά, από την Γερμανία και το Βέλγιο, την Σουηδία, την Ολλανδία, την Αγγλία και την Ιρλανδία... Από την Σιγκαπούρη, την Αυστραλία, την Κίνα και την Ιαπωνία. 

Μαζεύουμε τους στοχασμούς και τις ανησυχίες σας και κάθε τόσο προσπαθούμε να ενημερώσουμε το κράτος των Αθηνών, ότι οι Ελληνες είναι εκεί και αναζητούν τρόπους επιστροφής στην πατρίδα που τους πρόδωσε και τους έκλεισε την πόρτα.

Με την βοήθεια του ART FM 90,6, της εκπομπής "ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ" και του Α-sosΝews.com, νομίζουμε ότι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να βάλουμε επιτέλους την μια πέτρα πάνω στην άλλη... 

Μπας και ακούσει κανείς τι γίνεται στην καρδιά του Ελληνα πατριώτη. 

Μπας και ακούσει κανείς την αγωνία της νεολαίας. 

Το άγχος του πατέρα και της μάνας. Την αδικία που ζουν στο πετσί τους καθημερινά τα τιμημένα γηρατειά που τους πέταξαν ένα επίδομα μέχρι να κλείσουν τα μάτια τους. 

Την εγκατάλειψη που βιώνουν κάθε στιγμή τα ΑΜΕΑ. 

Οι μάσκες όλων όσων παίζουν με το φιλότιμο του Ελληνα έπεσαν! 

Το Α-sosΝews.com μπήκε κατευθείαν στην μάχη και ήδη κέρδισε την πρώτη! Να μπορούμε δηλαδή να βρισκόμαστε χωρίς δυσκολία!

Επιμένουμε και ζητούμε από σας την κατανόηση σε ορισμένα λάθη που μπορεί να εντοπίσετε και παράλληλα τις συμβουλές αλλά και το θεματολόγιο που επιθυμείτε να συμπληρώσουμε στην συνέχεια. 

Το ίδιο ισχύει και για όσα δεν σας αρέσουν και δεν θέλετε να τα ξαναδείτε!

Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε το κάτι διαφορετικό. Αυτό που όλοι θέλαμε αλλά δεν το βρίσκαμε ολοκληρωμένο. 

Ευχαριστούμε ξανά, όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες που μας παρακολουθούν από το εξωτερικό να μας προτείνουν και να μας στείλουν θέματα που υπάρχουν στις περιοχές που βρίσκονται. 

Θα συνεχίσουμε να βγάζουμε προς τα έξω ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ και δεν τα ακούτε από πουθενά! Είτε είναι ευχάριστα, αλλά κυρίως αλήθειες που αποφεύγουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ να λένε!  Καλημέρα και καλησπέρα (οι ώρες αλλάζουν από τόπο σε τόπο!  Σύντομα θα τα ξαναπούμε! 

Σταύρος Βρανάς-Ελενα Σολωμού


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...