A-sosNews

Κοινωνία"

Κρήτη: 23χρονος, ξεχάστηκε και έπεσε από την ταράτσα ενώ μιλούσε στο κινητό του! Δίνει μάχη για τη ζωή του!


Ο άτυχος νεαρός απορροφήθηκε από τη συνομιλία στο κινητό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην άκρη και να πέσει στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού που έμενε στο Λασίθι. Ο 23χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες και περιμένουν να ανταποκριθεί ο οργανισμός του.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται ένας 23χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε χθες το βράδυ (05-09-2022) από ταράτσα ύψους 3,5 μέτρων στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η πτώση του 23χρονου οφείλεται σε ατύχημα, καθώς εκείνη την ώρα μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο κενό.

Ο νεαρός, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, αλλά από τους γιατρούς κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου, σε βαριά κατάσταση, δίνει μάχη για τη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...