A-sosNews

Κοινωνία"

Πανάξια στην πρώτη θέση η Ελλάδα! 3-1 την Β. Ιρλανδία με ωραία εμφάνιση και μπόλικο κόσμο!

 


Η Ελλάδα... έκλεισε την παρένθεση της Κύπρου και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο όμιλο με επιστροφή στις νίκες. Σε ένα απολαυστικό δεύτερο ημίχρονο η Εθνική επικράτησε με 3-1 της Βόρειας Ιρλανδίας χάρη στα γκολ των Πέλκα, Μασούρα και Μάνταλου. Στην Β΄κατηγορία του Nations League πλέον η «γαλανόλευκη».

Η Εθνική μας παρουσία πολλών χιλιάδων φιλάθλων στο γήπεδο της Ριζούπολης, είχε κέφια και καλό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Προηγήθηκε γρήγορα με τον Πέλκα στο 14', ισοφαρίστηκε δυο λεπτά αργότερα, δεν το έβαλε κάτω, έχασε ευκαιρίες είχε δοκάρι με τον Μασούρα και πήγε με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη μπήκε ακόμη πιο δυνατά, πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με τον Μασούρα, ύστερα από ασίστ του Μπακασέτα και έκλεισε το σκορ με γκολάρα του Μάνταλου λίγο πριν το τέλος. 

Η Εθνική μας ανέβηκε στην Β' κατηγορία, την ώρα που η Κύπρος γνώριζε τη συντριβή στο Κόσοβο με 5-1 και θα κληθεί να δώσει μπαράζ για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Δ' κατηγορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...