A-sosNews

Κοινωνία"

Λάρισα: Άφαντος ο Πακιστανός για τη δολοφονία της 35χρονης συντρόφου του



Άφαντος παραμένει ο σύντροφος της 35χρονης Λαρισαίας που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Πέμπτης με ένα μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη. Η δολοφονία αποκαλύφθηκε από την έντονη δυσοσμία στην πολυκατοικία της οδού Παπαναστασίου.

Εκεί βρέθηκε νεκρή η 35χρονη Λαρισαία, η οποία μπαινόβγαινε στο υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας με τον σύντροφο της, αλλά την τελευταία εβδομάδα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν τελικά το άψυχο σώμα της, το οποίο ήταν τυλιγμένο με ένα πάπλωμα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της μία εβδομάδα πριν…

Αν και αμέσως άρχισαν οι έρευνες για τον Πακιστανό σύντροφο της γυναίκας, αυτός ακόμα παραμένει άφαντος, με τους κατοίκους της περιοχής να μιλούν για μία προβληματική σχέση αφού το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά ενώ, σύμφωνα με το larissanet και στην αστυνομία έφτασαν πληροφορίες στο παρελθόν για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...