A-sosNews

Κοινωνία"

Είχαν γεμίσει τον Ολυμπο με 5.052 δενδρύλλια κάνναβης! Οι Αλβανοί καλλιεργητές θα έβγαζαν 20.000.000 ευρώ!


Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δύο αλλοδαπούς την στιγμή που επιχειρούσαν να διαφύγουν! Τους μετέφεραν με ελικόπτερο στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας

Δυο Αλβανοί, ένας 47χρονος κάτοικος Θεσσαλονίκης και ένας 31χρονος, ήταν οι καλλιεργητές της χασισοφυτείας - «μαμούθ» με τα 5.052 δενδρύλλια στον Όλυμπο, μιας από τις μεγαλύτερες που εντοπίστηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, η οποία θα τους απέδιδε πάνω από 20 τόνους κάνναβης και κέρδη που θα άγγιζαν τα 20 εκατ. ευρώ!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας πέρασαν χειροπέδες στους δύο αλλοδαπούς την στιγμή που επιχειρούσαν να διαφύγουν από την τεράστια χασισοφυτεία και τους μετέφεραν με ελικόπτερο στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, όπου ανακρίνονται. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών της σπείρας, που φέρεται να ήταν πολυπληθής.

Η χασισοφυτεία ήταν χωρισμένη σε τέσσερα τμήματα δασικών εκτάσεων του Ολύμπου, μεταξύ της Σκοτίνας Πιερίας και της Καλλιπεύκης του Δήμου Τεμπών Λάρισας οι οποίες είχαν εκχερσωθεί κατάλληλα, ενώ εντοπίστηκε και ένα πέμπτο τμήμα που είχε αποψιλωθεί τελείως, καθώς είχε ολοκληρωθεί η συγκομιδή της καλλιέργειας. Τα συνολικά 5.052 δενδρύλλια ξεριζώνονταν ως αργά χθες και μεταφέρονταν σε αποθήκες της ΕΛ.ΑΣ. στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...