A-sosNews

Κοινωνία"

Μπρουκ Σιλντς: Αγέραστη ακόμη και στα 57 της χρόνια!

Η Μπρουκ Σιλνς με εσώρουχα Skims/Φωτογραφία: brookeshields/instagram

Η Μπρουκ Σιλντς πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της εταιρείας εσωρούχων της Κιμ Καρντάσιαν Skims.

Η διάσημη ηθοποιός που καθήλωσε το κοινό με την ομορφιά της στη «Γαλάζια Λίμνη», σήμερα, στα 57 της χρόνια, πρωταγωνιστεί στη γνωστή καμπάνια εσωρούχων Skims και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της. Ακρως ενθουσιασμένη, η Μπρουκ Σιλντς ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρεία εσωρούχων της Κιμ Καρντάσιαν και δημοσίευσε στο Ιnstagram τις εκπληκτικές φωτογραφίες της. Mετά την Κέιτ Μος, σειρά είχε η Μπρουκ Σιλντς να είναι το νέο πρόσωπο της εταιρίας Skims για το λανσάρισμα της νέας συλλογής σουτιέν.

«Είναι τιμή μου να είμαι στη νέα καμπάνια της Skims και νιώθω ενθουσιασμένη» σημείωσε η Μπρουκ Σιλντς στο Instagram. Πριν από περισσότερα από 40 χρόνια,η 15χρονη τότε Μπρουκ Σιλντς είχε γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των Calvin Klein Jeans, γράφοντας την δική της ιστορία σε μια φωτογράφιση που έγινε αιτία να απογειωθεί η καριέρα της.

Σήμερα έγινε το κεντρικό πρόσωπο του brand Skims, ποζάροντας χωρίς φόβο και πάθος στον φακό, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.

Δείτε τις φωτογραφίες της:




Πηγή: bovary





Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...