A-sosNews

Κοινωνία"

Εξώδικο από τον επιχειρηματία του κέντρου σε Σχοινά - Γαρμπή: Τούς ζητά 60.000 ευρώ!



Μετά την διακοπή της συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά, πριν καν ξεκινήσει, το νυχτερινό κέντρο όπου επρόκειτο να εμφανιστούν οι δύο καλλιτέχνες, απάντησε με εξώδικο.

Πιο συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης στο «Mega Καλημέρα» ο δικηγόρος που εκπροσωπεί το Κέντρο Αθηνών, τόσο ο Διονύσης Σχοινάς, όσο και η Καίτη Γαρμπή, έλαβαν εξώδικο που ζητά το ποσό των 60.000 ευρώ.

«Έχουν σταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Σχετικά με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά ανέφερε: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κυρία Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Σχετικά με τους λόγους διάλυσης της συνεργασίας σχολίασε ο Νίκος Αγαπηνός σχολίασε: « Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

Το άδοξο τέλος της συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά

Ο Διονύσης Σχοινάς το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Να θυμίσουμε πως η πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας αναβλήθηκε δύο φορές. Τα σενάρια ήθελαν τον Διονύση Σχοινά να έχει ενοχληθεί για την αφίσα αλλά και το χρόνο που θα έχει στο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...