A-sosNews

Κοινωνία"

Καστοριά: 8 μήνες φυλάκισης στο γιο της 82χρονης που βρέθηκε θαμμένη και σε προχωρημένη αποσύνθεση! Τι είπε στο δικαστήριο(βίντεο)


Σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο (17/9/2022) θαμμένη και σε προχωρημένη αποσύνθεση κοντά σε γήπεδο της περιοχής του Δενδροχωρίου στην Καστοριά.

Ο 46χρονος είναι το μοναδικό έως τώρα άτομο που είχε προσαχθεί για την υπόθεση. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και τελικά τον συνέλαβαν, καθώς έπεσε σε αντιφάσεις. Ο γιος της 82χρονης, που δήλωσε την εξαφάνιση της μητέρας του στις 16 Σεπτεμβρίου – μία ημέρα πριν εντοπιστεί η σορός – είχε αναφέρει στην πρώτη κατάθεση του ότι η ηλικιωμένη γυναίκα είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες 24ωρες.

Στη συνέχεια, όμως, άλλαξε τα λεγόμενα του υποστηρίζοντας ότι είχε να δει τη μητέρα του για περισσότερο από δέκα ημέρες. Οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε 46χρονος ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν ενώπιον της δικαιοσύνης με την κατηγορία της ψευδής κατάθεσης.

Τελικά, καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες τους προκειμένου να ξεδιαλύνουν το μυστήριο.

«Ήμουν σε πανικό γιατί είχα χάσει τη μητέρα μου και την έψαχνα μόνος στο σπίτι και στη γύρω περιοχή. Είπα λάθος τις ημερομηνίες γιατί τα είχα χάσει, γιατί δεν πίστευα ότι είχε πάθει κακό η μητέρα μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω γιατί είχα μόνο τη μητέρα μου κι αυτή είχε μόνο εμένα», είπε κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο αυτόφωρο.

Τις επόμενες ημέρες θα βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, τα οποία αναμένεται να επιβεβαιώσουν αν ο σκελετός που εντοπίστηκε ανήκει στην 82χρονη αλλά και τον χρόνο και τα αίτια θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...