A-sosNews

Κοινωνία"

"ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ" ξανά κοντά σας στον ART FM! Συντονιστείτε 07.00-10.00 κάθε μέρα!

 


Μετά από 45 μέρες απουσίας από τα μικρόφωνα, οι "Ψεκασμένοι" Σταύρος Βρανάς και Ελενα Σολωμού επιστρέφουν στην αγαπημένη σας συχνότητα του ART 90,6 για να συνεχίσουν τις καθημερινές αποκαλυπτικές εκπομπές τους, την γνωστή ώρα από τις 07.00-10.00 κάθε μέρα!


Συντονιστείτε και πάρτε μέρος ζωντανά, όπως το συνηθίζετε εδώ και πολλούς μήνες, στην αγαπημένη σας εκπομπή και συζητείστε με το δίδυμο των εκφωνητών για όλα τα θέματα που σας απασχολούν! Παράλληλα ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν και δεν αποκαλύπτονται από κανένα μέσο, με τον τρόπο που μόνο ο Σταύρος και η Ελενα ξέρουν! Ακούστε όλων των ειδών τις μουσικές, από ρεμπέτικα και λαϊκά, μέχρι ροκιές και κλασική μουσική! 

Ακούστε ειδήσεις την στιγμή που βγαίνουν στον αέρα, καταγγελίες για θέματα που δεν αποκαλύπτει κανείς, χαλαρώστε με ανέκδοτα, συνταγές που δεν δοκιμάσατε ποτέ και το βασικότερο όλων: Ακούστε όσα δεν πρόκειται ακούσετε ποτέ και από κανένα συστημικό μέσο ενημέρωσης. Κάθε μέρα "Ψεκασμένοι" Σταύρος Βρανάς και Ελενα Σολωμού! Κάθε μέρα και κάθε στιγμή A-sosnews.com!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...