A-sosNews

Κοινωνία"

Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σπιτονοικοκύρη της στην Λεμεσό(βίντεο)



Προσοχή, σκληρές εικόνες! Οι Αρχές φόρεσαν χειροπέδες στο ζεύγος, ο σπιτονοικοκύρης την τραβά από τα μαλλιά και την χτυπά με βάναυσο τρόπο.

Άγριο ξυλοδαρμό από τον σπιτονοικοκύρη της δέχθηκε γυναίκα από το Ιράν στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών στην Κύπρο, με την ΚΙΣΑ να καταγγέλλει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που της επιτίθεται και ούτε το μοναδικό περιστατικό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν γείτονες, ο σπιτονοικοκύρης την τραβά από τα μαλλιά και την χτυπά με βάναυσο τρόπο.

Πρόκειται για γυναίκα από το Ιράν, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, αιτήτρια ασύλου, η οποία ενοικιάζει νόμιμα το σπίτι. Η αντιπαράθεση των δύο είναι γνωστή στις Αρχές καθώς και οι δύο πλευρές είχαν μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών αναφέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Για την υπόθεση είναι ενήμερο και το Γραφείο Ευημερίας και είχε αναφερθεί στη γυναίκα ότι θα της παρασχεθεί άλλο σπίτι.

Μιλώντας στο AlphaNewsLive, ο Εκτελεστικός Διευθυντής ΚΙΣΑ Δώρος Πολυκάρπου αναφέρει ότι της δημιουργεί συχνά προβλήματα ο σπιτονοικοκύρης, μάλιστα είχε μεταβεί και στο παρελθόν στο σπίτι και της πέταξε τα πράγματά της στο δρόμο.

Επισημαίνει επίσης ότι ενώ είχαν γίνει καταγγελίες δεν έγιναν δραστικές ενέργειες με αποτέλεσμα να πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Σχολιάζει την ίδια ώρα ότι είναι πολυάριθμες οι αναφορές κακοποίησης που φτάνουν κοντά τους σε καθημερινή βάση και καλεί τους αρμόδιους να αναλάβουν ευθύνες.

Συνελήφθη ο 76χρονος

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για την υπόθεση ξυλοδαρμού στη Λεμεσό. Οι Αρχές φόρεσαν χειροπέδες στο ζεύγος των σπιτονοικοκύρηδων.

Οι ιατρικές εξετάσεις συνεχίζονται για να διαπιστωθεί η κατάστασης της υγείας της αλλοδαπής, ενώ ακολούθως αναμένεται να δώσει κατάθεση για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...