A-sosNews

Κοινωνία"

Σκορποχώρι ο Ολυμπιακός! Μετά την πώληση του Καμαρά στην Ιταλία, στέλνει στην Τραμπζονσπόρ και τον Μασούρα!


Όλο και πιο κοντά στην Τουρκία φαίνεται πως φτάνει ο Γιώργος Μασούρας, καθώς η Τραμπζονσπόρ τα βρήκε με τον Ολυμπιακό στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Τραμπζονσπόρ. Μία επιλογή που παλεύει από τον περασμένο Γενάρη και εν τέλει, φαίνεται να φτάνει σε happy end, μετά και τα όσα γράφτηκαν το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με το «ntvspor», ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έκανε αποδεκτή την πρόταση του τουρκικού συλλόγου, κάτι το οποίο ήταν το τελευταίο εμπόδιο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του διεθνή εξτρέμ. 

Το ίδιο δημοσίευμα, τονίζει πως η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι και σήμερα ενώ από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως, αν ισχύει, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για δύο εξτρέμ στη μεταγραφική αγορά και όχι για ένα. Το ερώτημα είναι πως οι ερυθρόλευκοι θα καταφέρουν να μοντάρουν μια νέα ομάδα ενώ οι υποχρεώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Βλέπετε μετά την πώληση του Καμαρά στην Ιταλία και τώρα του Μασούρα θα χρειαστούν νέοι παίκτες, έμπειροι και ακριβούτσικοι, που θα πρέπει να μάθουν άμεσα τι εστί Ολυμπιακός, ώστε να καλύψουν τα κενά των δύο υπέρ-βασικών της ομάδας! Σε όλα αυτά να μη ξεχνούμε ότι οι ερυθρόλευκοι ήδη αγωνίζονται με νέο προπονητή που προσπαθεί να μάθει την ομάδα, αντιμετωπίζουν προβλήματα συνοχής, ψυχολογίας, τραυματισμών και ήδη έχουν χάσει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...