A-sosNews

Κοινωνία"

Ο πρώτος εκνευρισμός του νέου βασιλιά της Μ. Βρετανίας Καρόλου! Το μικρό γραφείο και τα μεγάλα έγγραφα! (βίντεο)

 

Ο Κάρολος Γ' έγραψε ιστορία, καθώς ανακηρύχθηκε νέος βασιλιάς - αλλά οι θεατές της σημαντικής εκδήλωσης πρόσεξαν και τη στιγμή που ο νέος μονάρχης έκανε ξαφνικά μια οργισμένη χειρονομία σε έναν από τους βοηθούς του.

Καθώς πήγαινε να υπογράψει την ιστορική διακήρυξη, ο βασιλιάς έκανε μανιωδώς νόημα σε έναν βοηθό να μετακινήσει ένα κουτί με στυλό από το γραφείο του το οποίο τον εμπόδιζε να υπογράψει. Οι θεατές περιέγραψαν το τραπεζάκι ως «πολύ μικρό» για το τεράστιο έγγραφο.

Ο Κάρολος ζήτησε από έναν κοντινό βοηθό να απομακρύνει το κουτί από το τραπέζι ώστε να μπορέσει να υπογράψει το δεύτερο μέρος του μεγάλου εγγράφου.

Και ο εκνευρισμός δεν σταμάτησε εκεί, αφού δευτερόλεπτα αργότερα φάνηκε να ενοχλεί τον Κάρολο και το μελανοδοχείο. Η κάμερα σε εκείνο το σημείο έπιασε τον Κάρολο να προσπαθεί να καταπιεί τον εκνευρισμό του και παράλληλα να κάνει νόημα με έναν τρόπο που μάλλον κατέληξε... κωμικός, στον βοηθό του για να απομακρύνει και αυτό το... ενοχλητικό αντικείμενο.

Παρά τη σοβαρότητα της στιγμής, οι θεατές δεν μπορούσαν να μην βρουν διασκεδαστική την προφανή δυσκολία που είχε ο βασιλιάς με το στυλό και ξέσπασαν σε κωμικά σχόλια σχετικά με το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...