A-sosNews

Κοινωνία"

ΚΥΨΕΛΗ: Γυναίκα βρέθηκε στον δρόμο, ημίγυμνη και μαχαιρωμένη!


Μια γυναίκα ηλικίας 40-50 ετών, βρέθηκε αιμόφυρτη περίπου στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής, σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη, στην συμβολή των οδών Κυψέλης 59 και Ζακύνθου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, υπήρχε κόσμος στο πεζοδρόμιο ο οποίος άκουσε έναν θόρυβο, γύρισε, και λίγο μετά είδε αιμόφυρτη τη γυναίκα στο πεζοδρόμιο.

Η γυναίκα ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω, ενώ είναι πιθανόν να έχει τραυματιστεί και από αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της πτώσης από μπαλκόνι, καθώς το διαμέρισμά της βρίσκεται κοντά. Η γυναίκα έχει μεταφερθεί σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα ήταν ημίγυμνη και έφερε τραύματα από μαχαίρι

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 23:00 το βράδυ, όταν στην συμβολή των οδών Κυψέλης 59 και Ζακύνθου ακούστηκε έντονος θόρυβος. Αυτόπτες μάρτυρες που έτρεξαν στο σημείο αντίκρυσαν στο έδαφος μια γυναίκα αιμόφυρτη.

Η γυναίκα ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω και έφερε τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι, ενώ δίπλα της βρέθηκε και ένα αιχμηρό αντικείμενο. Το πεζοδρόμιο είχε γεμίσει αίματα, όμως η γυναίκα συνέχιζε να ανασαίνει.

Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το θύμα, ενώ αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και διεξάγουν έρευνες, ενώ έρευνες πραγματοποιούνται και στο διαμέρισμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...