A-sosNews

Κοινωνία"

Τρομακτικό τροχαίο από παράνομη προσπέραση: «Θεέ μου, να είναι καλά το παιδί και πάρε εμένα»!


Το όχημα που οδηγούσε η 40χρονη γυναίκα, έχοντας στο πίσω κάθισμα το παιδί της πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής και έφερε τούμπες.

Άγιο είχαν μία μητέρα και το παιδί της στο τροχαίο που έγινε την προηγούμενη Δευτέρα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Πειραιά.

Ένα λευκό σεντάν που βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα, έκανε μία παράνομη προσπέραση από την δεξιά πλευρά στο προπορευόμενο όχημα και τελικά χτύπησε από πίσω το αυτοκίνητο της 40χρονης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στο αντίθετο ρεύμα και να φέρει κωλοτούμπες, πριν σταματήσει στις πλευρικές μπάρες που υπήρχαν στο σημείο.

«Αυτό που θυμάμαι γιατί μετά έχασα τις αισθήσεις μου ήταν πως ήμουν στην μεσαία λωρίδα και στην αριστερή λωρίδα ήταν ένα άσπρο, το οποίο ήθελε να προσπεράσει το μπροστά. Και ήρθε και χώθηκε και ήρθε σε εμένα και με έσπρωξε. Εκεί ήταν που δημιουργήθηκε το ατύχημα και έφερνε τούμπες το αυτοκίνητο», είπε η μητέρα.

Εκείνη τη στιγμή η σκέψη της ήταν στο παιδί που είχε στο πίσω κάθισμα. «Ήθελα να το καλύψω με το σώμα μου. Φορούσε κανονικά την ζώνη του. Έβαλα ασπίδα δηλαδή το σώμα μου για να μην χτυπήσει το παιδί. Για αυτό όλη μου η πλάτη και το κεφάλι έχει χτυπήματα. Έλεγα "Θεέ μου βοήθησε να είναι καλά το παιδί μου και πάρε εμένα". Δόξα τω Θεό το παιδί μου δεν έχει πάθει τίποτα, εγώ έχω πάθει... Όπως μου λένε βοήθησε ο Θεός και δεν πεθάναμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...