A-sosNews

Κοινωνία"

Σασμός: Γεμάτες οι τσέπες των πρωταγωνιστών! Δείτε πόσα χρήματα παίρνουν όσοι συμμετέχουν στη σειρά!



Ο Σασμός είναι η πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων χρόνων, αφού σε τηλεθέαση έχει ξεπεράσει μέχρι και το 25% βάζοντας "φωτιά" στα νούμερα του ALPHA.

Εκτός από την πλοκή της, στα ποσοστά βοηθάνε πολύ και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν. Ανάμεσα τους, βρίσκεται η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Μαρία Πρωτόπαππα και πολλοί άλλοι.

Όπως είναι λογικό λοιπόν τόσο από την επιτυχία που έχει δει, αλλά και από τα ονόματα, οι μισθοί να είναι αρκετά υψηλοί στους κύριους αλλά και δευτερεύοντες ρόλους.

Οι μισθοί των ηθοποιών του Σασμού

Με τον δεύτερο κύκλο μάλιστα, ήρθε και η αναπροσαρμογή του μπάτζετ και των αμοιβών των ηθοποιών. Τα πρωτοκλασάτα ονόματα της σειράς είδαν μία σημαντική αύξηση στους λογαριασμούς τους μιας και οι αμοιβές τους έφτασαν κοντά στις 8.000 ευρώ.

Όσον αφορά τώρα στους δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους της σειράς, οι ηθοποιοί αμείβονται περίπου με 5.000 έως 7.000 ευρώ, ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 2.000 έως 3.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών. Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 800 έως 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...