A-sosNews

Κοινωνία"

Άγριο έγκλημα στη Νέα Υόρκη! Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα σε βαλίτσες(βίντεο)


Φέρεται να ανήκει σε 22χρονη που δεν είχε δώσει σημεία ζωής για ένα μήνα

Βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Τετάρτης 21/9. Το τεμαχισμένο πτώμα φέρεται να ανήκει σε μια 22χρονη που διέμενε σε διαμέρισμα του έκτου ορόφου. Οι υπάλληλοι σεκιούριτι, σύμφωνα με το nbcnewyork, πήγαν στο κτίριο για να ελέγξουν γιατί η γυναίκα που διάμενε στο διαμέρισμα δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και ένα μήνα αλλά τους απαγορεύτηκε η είσοδος από έναν νεαρό που πιστεύετε ότι είναι φίλος του θύματος.

Όταν ο φίλος της γυναίκας αρνήθηκε να αφήσει τους σεκιούριτι να μπουν μέσα στο διαμέρισμα, εκείνοι είπαν ότι θα καλέσουν την Αστυνομία. Αυτός και ένας άλλος άνδρας έφυγαν από το διαμέρισμα μόλις απομακρύνθηκαν οι σεκιούριτι, κρατώντας μια τσάντα.

Στη συνέχεια οι άνδρες ασφαλείας επέστρεψαν στο διαμέρισμα, όπου βρήκαν έναν μπαλτά και αίμα στο μπάνιο, ενώ διαπίστωσαν μία πολύ άσχημη μυρωδιά. Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία.

Οι Αρχές έλαβαν ένταλμα έρευνας για το διαμέρισμα, όπου μέσα σε αυτό βρέθηκαν δύο βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη. Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...