A-sosNews

Κοινωνία"

Μίτσελ και Τούχελ φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού! Δεκάδες ονόματα στη διάθεση της διοίκησης!


Λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του Κορμπεράν από τον πάγκο του Ολυμπιακού οι ερυθρόλευκοι αναζητούν το νέο προπονητή της ομάδας! Σύμφωνα με πληροφορίες, στα δεκάδες ονόματα που προτάθηκαν γίνεται αναφορά για δύο τουλάχιστον που ενδιαφέρουν τη δεδομένη στιγμή. Αυτό του Γερμανού Τόμας Τούχελ που απολύθηκε από την Τσέλσι (λόγω του κακού ξεκινήματος στη σεζόν) και του ιδιαίτερα αγαπητού Ισπανού Μίτσελ που ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί απομακρύνθηκε από την ομάδα πριν 7 περίπου χρόνια!

Οπως και νάχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, δίνει τη δυνατότητα στην διοίκηση του Ολυμπιακού να βρει τον καλύτερο αντικαταστάτη του άχρωμου Κορμπεράν που πήρε τη θέση του πετυχημένου Μαρτίνς!

Στις προτάσεις που έγιναν, έπεσε ακόμη και το όνομα του Τάκη Λεμονή για να μπορέσει να συμμαζέψει την διαλυμένη ομάδα του Πειραιά. Ολα αυτά στις πρώτες ώρες μετά τη νέα ήττα της ομάδας του Πειραιά από τον Αρη.

Οσο για τον Κροάτη Μπίλιτς και τον Μπλαν είναι καλοκαιρινές σκέψεις που δεν προχώρησαν λόγω... ασυμφωνίας χαρακτήρων! Ποιος ξέρει... Ποτέ δεν ξέρεις!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...