A-sosNews

Κοινωνία"

Χανιά: Αφησαν αβοήθητη ασθενή στα επείγοντα του νοσοκομείου, να σέρνεται στο πάτωμα για να πάει στην τουαλέτα! Βίντεο σοκ!

 


Στο πάτωμα του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου στα Χανιά σερνόταν αλλοδαπή ασθενής. Αυτό αναφέρει καταγγελία που έκανε πολίτης, ανεβάζοντας μάλιστα στα social media και βίντεο από το περιστατικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zarpanews.gr, μία ξένη τουρίστρια που νοσηλευόταν τραυματισμένη στα επείγοντα του νοσοκομείου στα Χανιά ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το προσωπικό φέρεται να την ειρωνεύτηκε για απάντηση…

Στο τέλος, όπως αναφέρει, ξεκίνησε η ίδια να πάει στην τουαλέτα, σερνόμενη στο πάτωμα (!), ακούγοντας, μάλιστα, κάποια ειρωνικά σχόλια.

Το περιστατικό κατέγραψε τρίτο άτομο, το οποίο το κοινοποίησε στα social media, ενώ έγινε και έγγραφη καταγγελία στη διοίκηση του νοσοκομείου.

Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του zarpanews.gr, είπε ότι έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ:

«Επικοινώνησα με την κυρία που κάνει την καταγγελία, της ζήτησα να την κάνει και εγγράφως σε μας, όπως και έγινε. Έχω διατάξει να διεξαχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για το συμβάν και εκφράζω συγγνώμη για το περιστατικό αυτό. Η ασθενής, εξ όσων μου έχει αναφερθεί, ήταν υπό την επήρεια μέθης και σε διέγερση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Euroleague: Στην κορυφή του top10 το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ eurokinissi Ο Μόουζες Ράιτ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο  Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της  Euroleague  και έκαν...